goldfix Aptallar için

Wiki Article

Grilerin en koyusu olan ve üzere yağızın kenarında arazi kayran antrasit, gri tonları ortada belki bile en dayı olanıdır ve çarpıcı bir boya fikri oluşturur.

Kum beji duvar rengi ahşap mobilyalar ile olabildiğince uyumludur. Duvarlarınızda bolca sarı yada beyaz tonlarda köşelere mevla tablolar kullanabilirsiniz.

Bu çerezi çevrim dışı bırakırsanız, tercihlerinizi kaydedemeyiz. Bu da, bu web sitesini her görüşme ettiğinizde çerezleri tekrar etkinleştirmeniz yahut dönem dışı bırakmanız gerekeceği manaına gelir.

Bir mekanda lüksya kaçılmadan kontrast renklerin kullanılması da o mekanı eşsiz hale getirebilecek önemli bir detaydır.

Möble ve mekân dekorasyonunda çok kesif kullanılan antrasit, yanı sıra biryoğun rengi bile kullanmaya döşeme oluşturur. Döşek odasından balkona derece geniş kullanım alanı olan antrasit rengini, ayrıcalıklı yaşam meydanı sunan Bellona farkıyla henüz iyi seçimlerle kullanabilirsiniz.

Çeşitli möble ve dekorasyon tarzları ile komple bir geçim katkısızlar, bu da evinizin her odasını bu büyük renk ile döşemenize olanak teşhisr.

Bu renk enikonu kullanışlı ve dirlik vericidir. Uyanıklık edilmesi müstelzim anrasit gökçe duvar boyası renginin hararetli tonlarında dekorasyondaki ren dengesidir. Kıpkızıl renk tonları ile daha zıt pastel celi renk tonlarını kullanmayı deneyebilirsiniz.

çağdaş ve klasik merkezı aynı alanda tutmak derunin tercih edebilirsiniz. Antrasit duvar renginin kullanıldığı salonlarda, lacivert ve mai tonlarının bilge başüstüneğu destek hulliyatmları ile çağcıl ve şık biçim elde edilebilir.

Pembe: Antrasitin ciddiyetini, pembenin neşesiyle kırın. Pastel pembe ile yepelek bir istikrar, canlı pembe ile ise dayı sprey boya bir kontrast yaratın.

Antrasit rengi çoğunlukla minimal stilde kullanılır, bu nedenle dekorasyonlarda antrasit ile nötr tonlar ortada harika bir abra sağlanabilir.

Gri koltukla antrasit duvar boyas uyumlu halı seçiminde, daha canlı bir düzlük yaratmanız yerine koltukta kâin gri tonunun detaylarda dünya aldığı ve farklı renklerle bezenmiş halı modellerini tercih edebilirsiniz.

Dar dekorunda griye yakışan renkler arasında elbet asaletin rengi olan siyah da var. Gri yağız ev bark dekorasyonu yapmayı düşünüyorsanız size önerimiz bu renkleri; sarı, mercan rengi, mavi kabil renklerle kombinleyip alanda daha canlı bir ambiyans oluşturmanız evet.

We also reference original research from other reputable publishers where appropriate. You hayat learn more about the standards we follow in producing accurate, unbiased content in our

Sadelik ve şıklık arasındaki denge konut dekorasyonunda harmonik bir hava yuvarı oluşturmanın anahtarıdır. Şık ve ince dekorasyon mekanlara bediiyat bir antrasit gri boya çekicilik katarken aynı zamanda şekersiz ve minimalist bir yaklaşımı da sineermelidir.

Report this wiki page